Loading...

Anunt Important!

Yemin Episodul 88 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 89 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 90 ( Tradus in Romana) Aici


Peste Tot Esti Tu Episodul 11 ( Premiera) Aici


HERCAI Episodul 15 ( online subtitrat) Aici


0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

2:22 2017 online subtitrat hd

Loading...2:22 2017 online subtitrat hd. Când viața unui controlor de trafic aerian se intersectează cu o femeie frumoasă și cultivată, stelele se aliniază pentru un film de gen care nu poate lipi aterizarea. Lansat la serviciile de streaming la începutul acestui an, va veni acasă la mâine blu-ray.

Ca fani ai science fiction, căutăm întotdeauna filme noi și relevante care împing plicul genului în direcții proaspete. Eliberarea lui 2:22 face un pic de asta și se amestecă într-o mare poveste de dragoste în timp ce face acest lucru. Folosind ADN-ul celor 12 maimuțe, marginea mâine și Ziua Groundhog într-un mister suprarealist despre iubirea care depășește timpul, este o caracteristică mică, care este înrăutățită de un dialog slab și de actori care nu reușesc să-și convingă publicul. Atunci când modelele coincidențiale aprind obsesia unui om, un thriller este dezvăluit, care este atât derivat, cât și adesea captivant. Undeva de-a lungul drumului, 2:22 și-a pierdut drumul.

În rolul lui Teresa Palmer și Michiel Huisman, 2:22 are talentul de a purta obiectul științific greu. Cu toate acestea, o mare parte a conceptului este ponderată de elemente confuze și lipsa unui director care poate să-și aducă tonul și dinamicul. Cel de-al doilea lungmetraj al lui Paul Currie este o întreprindere masivă care necesită precizie pentru a completa toate micile detalii și elemente de poveste. În timp ce filmul în sine nu este groaznic, se pare că lipsesc părți. Personajele sale nu au o anumită adâncime care ar face publicul să se conecteze cu ei mai bine. Palmer este de obicei grozav, dar cu 2:22 nu i se dă prea mult de lucru. Huisman este suficient de convingător, dar defectele personajului său nu sunt niciodată prea evidente. Dylanul lui ar fi trebuit să fie susținut de un arc cu mai multe caractere.

2:22 are unele elemente vizuale puternice, care sunt evidențiate de multe tropes tipice. Este ca un film SyFy al săptămânii care a primit un cec de bonus pentru a cheltui pentru o mai bună CGI. Unii ar putea renunța total la acest film ca la un permis bugetar scăzut. Cu toate acestea, există multe lucruri bune pentru a privi și aici. Într-o epocă în care multe filme depind în mare măsură de efectele muncii, 2:22 este la minim o revenire la un film care are mai multă poveste decât fotografiile FX. Currie are cu siguranță multe de învățat, pe măsură ce se mișcă pe un teritoriu mai regizoral și departe de a fi producător. Munca lui aici ar fi trebuit să fie împinsă de oamenii din jurul lui. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva care să treacă timpul și bucurați-vă de science fiction, există ceva aici pentru tine. 2:22 2017 online subtitrat hdRaportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *