Punct Orb episodul 1 online HD subtitrat

Advertising2

Kor Nokta – Punct Orb Episodul 1 Online subtitrat urmărește o poveste intensă despre căutarea dreptății după un accident de trafic devastator, în care vinovatul și crima se amestecă într-o rețea complexă de secrete și trădări. Aslım Gencer, o tânără avocată plină de promisiuni, este implicată într-o relație pe termen lung cu Cihan Alptekin, moștenitorul unei familii pentru care propria familie a lucrat ani de zile.

Cei doi își planifică cu atenție viitorul împreună și urmează să-și anunțe logodna, însă viața lor este răsturnată după un accident grav la petrecerea de ziua surorii lui Cihan, Ipek. Din acel moment, nimeni nu va mai putea reveni la vechea viață. Fiecare personaj, inclusiv Gece, cea mai bună prietenă a lui Aslım, va ascunde adevărul despre adevăratul vinovat, contribuind la o complicitate care va adânci misterul și drama.

Kor Nokta – Punct Orb Episodul 1 oferă o poveste captivantă despre iubire, trădare și căutarea adevărului, aducând telespectatorii în mijlocul unei lupte între justiție și răzbunare.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*