Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

Loading...

Când va începe noul sezon din Inima schimbatoare : Hercai episodul 13 ?

Posted 2019/06/13 3433 0

Limba Romana


Server 1

Server 2


Hercai : Inima schimbatoare sezonul 2
Noua serie, semnată de ATV-ul Mia Yapim, a dat aprobarea noului sezon echipei Hercai. Noua seria a sezonului 2019, seria celei mai vizionate serii a fost Inima schimbatoare a televiziunii atv.

Primul acord privind drepturile de productie dintre ATV și Mia Yapim a fost realizat pentru 12 episoade. Primul sezon al seriei HERCAI a fost planificat de a fi 12 episoade, iar publicarea acestui inceput a fost pe 15 martie 2019.

De îndată ce Mia Yapim a aprobat noul sezon, seria HERCAI a început pregătirile pentru semnarea unui acord cu principalii actori din noul sezon 2019-2020. Gama completă a seriei Hercai va continua până în noul sezon, iar mulți noi actori sunt învățați să participe și la noile apisoade.

Inima schimbatoare : Hercai ep 13
Hercai Turkish Drama New Season (Episodul 13) Data lansării

Finalul sezonului 1
Seria Hercai Episodul 13 este planificată. Inima schimbatoare a avut un final de sezon excelent, lundu-si la revedere pentru o vacanta. Informațiile oferite mass-mediei cu privire la finalul sezonului vor fi anuntate presei pe parcursul sezonului, iar seria de vară de Hercai va fi căutată când va începe noul sezon. Și când va începe seria Hercai noul sezon al anului 2019 – 2020?

Când va începe noul sezon din Inima Schimbatoare : Hercai?
Informațiile luate din mass-media cu privire la noua serie Hercai, ne informeaza ca cel de-al 13-lea episod va fi pus publicului larg la data de 20 septembrie 2019, vineri seara vor începe să fie difuzat si imediat dupa va fi disponibil si pe filmefast.com. Echipa seriei HERCAI și actorii săi au terminat primul sezon din Inima schimbatoare la începutul lunii mai și au luat o vacanță. Echipa va reveni pe platourile de filmare pentru noul sezon la începutul lunii septembrie, tata aceasta pauza va fi de aproximativ aproximativ 3 luni; Există, de asemenea, informații sub forma unei anumite părți stabilite la Istanbul. Să vedem cel de-al doilea sezon din Hercai.
Setul de episoade HERCAI va fi stabilit în Mardin, iar actorii si intreaga echipa vor sta departe de familia lor și de Istanbul pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce reprezintă o problemă pentru toată lumea. De fapt, conform informațiilor descrise in scenariu din serialul Hercai pentru rolul principal Çağlar Ertuğrul și Neslihan Atagül, proiectul a fost preluat în concordanță cu estimarea binară a setului din afara Istanbulului, iar în Mardin a respins oferta fara a cunoaste motivul.

Ce se va întâmpla în noul episod 13?

Noul sezon al seriei Inima schimbatoare va fi conceput cu multe evenimente diferite; Probabil vom afla in noul sezon din Hercai ca existaun fiu al lui Miran Aslanbey cu Reyyan Șadoğlu. Acest copil va fi luatt de la Reyyan pentru că există o lipsă de băieți în familia Aslan. Acum puteți să întrebați când Reyyan a rămas însărcinată, dar Reyyan și Miran au fost împreună prima noapte și Reyyan a fost însărcinată in acea noapte.

Va fi dezvăluit că Reyyan nu este un Sadoglu?
Singura crima a lui Reyyan din seria de Hercai este să se afle ca este nevinovată; Deoarece Reyyan nu este un Sadoglu. Nu are nimic de-a face cu crima lui Khazar Șadoğlu și răzbunarea familiei Aslan, dar cea mai mare durere va fi pentru Reyyan, iar Miran va afla un mare adevăr despre Reyyan, iar acesta o perioada de timp se va va simți foarte rău pentru tot.

Dacă seria din HERCAI este trasată în două sezoane, atunci vom afla că noul sezon al lui serialului turcesc Hercai este de fapt fiul lui Hazar Șadoğlu din Miran. Da, acesta este sfârșitul primei serii din cartea lui Sümeyye Coach’s Hercai. Fata care a fost forțată să se căsătorească cu Aslan a devenit o soție creștină Hazar în fața familiei, iar copilul este Hazar.

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hot Article

Yemin ( Juramantul ) 2019

News

Posted 2019/07/27

Dulce razbunare

News

Posted 2019/05/21

DMCA

News

Posted 2017/05/10

Cereri

News

Posted 2017/08/22