Asteptand soarele episodul 10 online HD subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 10 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Kerem organizează o petrecere mare pentru Barıș la el acasă. La petrecerea Zeynep vine cu un aspect complet diferit, atât Barıș cât și Kerem nu pot să-și ia ochii de la Zeynep. Zeynep, care le dă o lecție bună lui Kerem și Melis, este nemulțumită.

Pentru că toate speranțele vieții tatălui ei i-au fost luate. Kerem, care se uită acum la Zeynep cu un ochi foarte diferiți, este, are de asemenea, mustrări de constiință. Încearcă să se ierte. Cihan îi oferă lui Zeynep vestea unei alergări noi și importante. Această fugă va fi în afara orașului. În casa lui Melisler, vremea este tensionată. După cum povestesc detaliile și minciunile accidentului lui Tülin, abordarea lui Cihan de soția sa și evenimentul se schimbă. Barıș, care nu se regăsește în Melis, începe să se uite la Zeynep cu un ochi pe care nu ia mai văzut niciodată. Această situație nu scapă din atenția lui Kerem și este foarte geloas.

De asemenea, ziua de naștere a lui Barıș se apropie. Kerem organizează o mare petrecere pentru împăcare acasă. Deși Zeynep nu vrea să vină la petrecere, nu îl supără pe Barıș și participă. La petrecerea în care Zeynep vine cu un aspect complet diferit, atât Barıș cât și Kerem nu pot să-și ia ochii de la Zeynep. Kerem, care știe că Zeynep a auzit și el ceea ce a spus în timp ce a crezut că vorbește cu el însuși în mașină în timp ce îl căuta, comprimă Zeynep în această privință. La sfârșitul nopții, o dezvoltare neașteptată are loc între cei doi. Barıș primește un pachet pentru ziua lui de naștere de la unchiul său din închisoare.

Asteptand Soarele Episod Tradus In RomanaAsteptand soarele episodul 10 online subtitrat in romana ep 10 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

2 Comments

  1. Traduceti ep 10 si mi-ar plăcea să pot vedea mai repede,îmi place f mult …iar eu pot sa stau si o noapte întreagă sa.l vad…stiu k este greu dar dak sar putea mai repede….va multumesc si sper sa apara azi 10 si poate si urmatoarele

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*