Asteptand soarele episodul 11 online subtitrat

Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 11 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Zeynep și Barıș flirtează. Kerem, care s-a deteriorat atât de mult, intră în crize de gelozie. Apropierea lui Zeynep și Barıș îl deranjează pe Kerem, dar nu poate face nimic. Această situație este surprinzătoare și pentru Melis.

Jale este multumita de Dr. Murat, si începe să țină viața cu patru mâini. Demet o susține de asemenea pe Jale. Cu toate acestea,situația data face ca Demet și Cihan să fie mai apropiati. Kerem nu se oprește in cautarea lui Tayfun și merge să-l întâlnească singur. Partea din povestea pe care o afla de la cesta surpriză completă pentru Kerem.

Vorbind cu Kerem, Tayfun decide să vorbească cu Demet. Demet este confuză când îl vede pe Tayfun. Îi cere să păstreze acest secret. Ömer de la școală are o petrecere la el acasă. Pacea nu ține mult la această petrecere. Kerem o însoțește pe Zeynep până vine. Cei doi pariază pe capacitatea lui Kerem de a tempera fetele. Odată cu apariția lui Barıș, Kerem devine foarte iritabil și creează tensiune. Zeynep și Barıș nu pot înțelege această situație.

Deși Demet consideră că a înlăturat riscul de a afla faptele de la Zeynep, Kerem nu încetează să alunge acest lucru. Se duce în casa lui Melis pentru a-și confirma suspiciunile. Cu toate acestea, își uită telefonul lângă Barıș și Zeynep.

Asteptand soarele episodul 11 tradus in roamanaAsteptand soarele episodul 11 online subtitrat in romana ep 11 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*