Asteptand soarele episodul 13 subtitrat HD in romana

Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 13 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Descriere episodul 13:
Zeynep, care nu poate primi răspunsuri la întrebările ei de la mama sa, se schimbă mult. Vechiul Zeynep dispare și un nou Zeynep rebel este înlocuit.

Vorbind cu Tayfun, Cihan a fost foarte surprins de ceea ce a auzit. Deci, cine este tatăl lui Zeynep nu Tayfun? Este pentru prima dată când Cihan, care a fost confuz de această întrebare, se poate gândi la Zeynep ca la adevăratul ei tată. Demet și Zeynep sunt de asemenea foarte nervoși. Zeynep, care nu a vorbit cu mama sa, s-a schimbat complet. De parcă nu este suficient să-și vopsească părul după regulile școlii, ea este, de asemenea, blocată cu profesorii și trimisă la disciplină.

Barıș, care nu știe cum să reacționeze la comportamentul lui Zeynep, vorbește cu Kerem. Kerem este singurul care o înțelege cu adevărat pe Zeynep în timp ce toată lumea este atentă. Obosită de atitudinea lui Barıș, Zeynep decide să stea cu Kerem pentru a scăpa de probleme.

La cererea duo-ului Zeynep, ei vizitează bar cu bar. Cu toate acestea, Zeynep, care are un mai mult decat rebel, îi face lui Kerem momente grele, făcând un eveniment oriunde merge.

Tülin, care o ia pe Melis, care este externată din spital,merg la psiholog, și nu o lasă în pace și sună persistent. Când nu reușește să-și îndeplinească interesul, un mesaj vine de la Cem pentruTülin, pe care nu îl așteaptă niciodată și îl lasă într-o situație foarte dificilă
. În speranța apropierii lui Kerem de spital, Melis caută modalități de a rămâne singură cu eal.

Cihan i-a spus lui Demet; El merge să întrebe cine este cu adevărat tatăl lui Zeynep.

Barıș, care vine la Zeynep cu o floare în mână pentru a-i întâlni inima, întâlnește o priveliște neașteptată.

Asteptand soarele episodul 13 online subtitrat in romana ep 13 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este tradus in limba romana


7 Comments

  1. Va fi deseara din nou live?? Sau e de aseara (l-am pierdut)…se va mai putea viziona ??
    Multumesc frumos pentru un eventual raspuns..:)

  2. Va multumesc din inima pentru traducerile si postarile life cu serialul ASTEPTAND SOARELE,in acelasi timp v-as ruga sa faceti tot posibilul desi stiu ca este greu cu traducerile,sa dati life in fiecare seara cate un episod din acest serial superb.Am vazut secvente din acest serial dar in limba turca,si stiu ca are 55 de episoade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*