Asteptand soarele episodul 14 online HD in romana

Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 14 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Descriere Episodul 14:

Deși Kerem încearcă să scape de Zeynep, nu reușește să facă acest lucru. Cihan încearcă sa aplaneze conflictul dintre Demet și Zeynep. Această schimbare a comportamentului lui Cihan pare ciudată pentru Zeynep.
După ce a aflat că Jale i-a scris o nouă scrisoare lui Cihan, Demet s-a suparat foarte tare. Mai mult, decat atat nu pot fi sigure dacă Cihan a citit scrisoarea. Cem își arată clar caracterul si Tulin a avut probleme mai mari decât a crezut.

După ce a aflat că Kerem nu a pregătit artificiile pentru ajutorul lui, Barıș merge să-i vorbească. Este pentru prima dată când se deschide un prieten apropiat ca doi frați. Situația îl presează pe Barıș să admită că este îndrăgostit de Zeynep. Barıș, care se încăpățânează și începe să fie mai interesat de Zeynep. Pregătește o surpriză pentru prima lună de întâlnire. De asemenea, Zeynep nu vrea să fie mai prejos și planifică ceva care să-i placă în locurile sale secrete din școală. Cu toate acestea, planurile lui Cihan Hoca de a solicita un test de sânge de la el pentru medic îi vor strica planurile.

Zeynep îi cere ajutor lui Kerem. Kerem acceptă ajutorul pentru pace. Zeynep, care a trimis o notă lui Barıș pentru a-l întâlni pe Yağmur, merge la spital cu Cihan Hodja. Kerem este ocupat să obțină ceea ce Zeynep își dorește. Cihan o sprijină pe Zeynep, care se teme să nu ia sânge. Ba chiar îi pasă. Kerem și Zeynep se întâlnesc la școală. Cu toate acestea, evenimentele se dezvoltă pe neașteptate și rămân blocate în școala duală. Oricât de mult încearcă Kerem să scape de Zeynep, soarta îi reunește. Cu toate acestea, absența celor doi se înțelege rapid. Mai mult, când se dovedește că sunt împreună, lucrurile se complică.
Demet suspectează comportamentul lui Cihan și, datorită lui Murat, află că are un test ADN.
Kerem, care vrea să-și rezolve relația cu pacea, și ia o decizie neașteptată. Se duce la cafeneaua unde se întâlnesc Barıș și Zeynep pentru a explica acest lucru. Kerem reușește să-i surprindă pe amândoi cu surpriza sa neașteptată.
Asteptand soarele episodul 14 online subtitrat in romana ep 14 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este tradus complet in limba romana


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*