Asteptand soarele episodul 15 online subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 15 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Descriere Episodul 15:

Kerem, pentru a nu-l supăra pe Barıș, care îl iubește ca pe fratele său și pe în care are încredere cel mai mult în viață, face o nebunie care îl va înlătura complet pe Zeynep. Începutul dintre Kerem și Melis va fi un eveniment mare la școală. Barıș și Zeynep sunt cei care sunt cei mai surprinși de acest lucru. Văzând cuplul ținând mâinile peste tot, brațul în braț îi deranjează pe amândoi.

Cihan, care află de la ADN-ul lui Zeynep rezultatul că Zeynep nu este fiica lui, este foarte supărat. Mai mult decât atât, s-a creeat o relație dificilă cu Demet. Tulle are o perioadă grea. Cem o întâlnește constant folosind imaginea video. De asemenea, se folosește de fiica sa Melis pentru a fi mai aproape de Tulin. De asemenea, el oferă o ofertă care Melis îi va plăcea foarte mult.

Starea lui Jale nu este foarte bună. Este foarte obosită și deprimată după chimioterapie. Zeynep decide să facă un tort pentru ea. Ea trebuie să meargă la Eminönü pentru a obține materialele. Barıș a decis să-l vadă pe unchiul său, așa că îl sună pe Kerem să-l ajute pe Zeynep. Kerem face schimb cu Zeynep pentru a cere voință. Uită apoi să se întâlnească cu Melis și o ajută pe Zeynep să facă tortul lui Jale Hodja. Cei doi se distrează foarte bine împreună. Barıș, care vorbește cu unchiul său, este confuz și Melis, care este plantată pe Kerem, are o dispoziție proastă. Kerem, care își înțelege greșeala și încearcă să stea departe de Zeynep, o duce pe Melis la cinema. Totuși, și Zeynep apare acolo. Kerem, pentru a nu-l supăra pe Barıș, pe care îl iubește ca pe fratele său și care are încredere cel mai mult în viață, face o nebunie care îl va îndepărta complet pe Zeynep.
Asteptand soarele episodul 15 online subtitrat in romana ep 15 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este tradus in romana


1 Comment

  1. Foarte bun acest serial , actorii la fel buna interpretarea , coloana sonora imi place mult . Multumesc pt traducerile rapide.Il urmaresc cu mare interes

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*