Asteptand soarele episodul 16 gratis subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 16 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Asteptand soarele episodul 16 online subtitrat in romana ep 16 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Descriere Ep. 16:

Vechiul Kerem se întoarce. Kerem vrea să o țină pe Zeynep departe de el însăși cu orice preț. Dar, în acest sens, el suferă cel mai mult. Comportamentul lui Kerem o face pe Zeynep să izbucnească în lacrimi. Zeynep, care nu poate înțelege ce s-a întâmplat, mărturisește tot ce sa întâmplat doar cu Yağmur. Mintea lui Barıș este la unchiul său. Dar dacă spune adevărul, și-l poate scoate din minte.

Barıș, care nu se va simți confortabil înainte de a afla adevărul, începe să investigheze moartea familiei sale. Îndeplinind toate promisiunile făcute lui Cihan Hodja, Kerem se întoarce la vremurile sale vechi. El împărtășește această decizie cu Can întâi. Deși nu este foarte dispus, Can este obligat de Kerem. Dar când Kerem explică noul său obiectiv, lucrurile se schimbă. Pentru că noul joc este despre un nume care nu poate fi de așteptat pentru prima dată și un nume la care nu se aștepta niciodată. În ceea ce privește tratamentul pentru Jale, vin vești proaste de la Murat.

Tulin a înrăutățit situația cu Cem. Încearcă să o vadă pe Tulin, pe care a amenințat-o cu imaginile pe care le are, oricând dorește. Totuși, Tulin supraviețuiește sub pretextul că este bolnavă. Cu toate acestea, Cem o urmărește foarte îndeaproape. Mai mult, când o vede foarte sănătosă împreună cu Cihan, face o mișcare neașteptată. Planul lui Kerem de a o determina pe Zeynep să îl urască va funcționa, dar prețul va fi greu pentru toată lumea. Jale va merge în America ca ultimă speranță pentru tratament. Numele care îl va înlocui ca director de școală este surprinzător pentru toată lumea.

Asteptand soarele episodul 16 tradus in romana


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*