Asteptand soarele episodul 24 online subtitrat in romana

Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 24 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Asteptand soarele episodul 24 online subtitrat in romana ep 24 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Descriere episodul 24:

Mărturisirea lui Kerem o șochează pe Zeynep. Iar Zeynep, care nu poate accepta că este îndrăgostită de Kerem, așteaptă o mare surpriză. Pe de altă parte, Kerem a scăpat de o povară imensă pe care o ascundea de luni întregi. Dar același lucru nu este valabil pentru Melis.
Melis intră în pământ din rușine. El o lasă cu un nume neașteptat și încearcă să o mângâie. Barıș vine la Kerem ca de obicei și îi cere ajutor. Kerem, care află că Zeynep l-a părăsit pe Barıș, crede că aceasta este propria sa mărturisire. Dar Barıș nu este capabil să renunțe cu ușurință. El va încerca toate modalitățile de a câștiga inima lui Zeynep.

Melis se deprimă. Barıș ia un inel pentru Zeynep și merge să vorbească cu ea. Pentru Kerem, care a rupt totul în jurul său, din cauza dragostei sale pentru Zeynep, este timpul să repare pagubele pe care le-a făcut. Zeynep El chiar s-a a oferit voluntari să-l ajute pe Bariș și pregătește o surpriză pentru a-i împăca. Cu toate acestea, principala mare surpriză o așteaptă pe Zeynep, care nu poate accepta că este îndrăgostită de Kerem.

Tradus în Română Complet


5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*