Asteptand soarele episodul 44 online HD subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Asteptand soarele episodul 44 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.

Descriere episod :
Cu ajutorul lui Güneș, Kerem și Zeynep sunt salvați. Kerem nu este sigur pe ce parte este Soarele în acest eveniment și de ce. Prin urmare, este incomod să fie salvat de el. Mai mult, simpatia lui Zeynep pentru el îl face să fie gelos, chiar dacă nu o arată. Mehmet, care află că cei doi au scăpat, este furios. Ahmet Sayer, care își schimbă declarația de ultim moment, este pus la îndoială de Kerem. Kerem devine suspicios pentru familia și tatăl său pentru prima dată.
Răpirea lui Zeynep este ultima paie pentru Demet. Demet, care merge la școală, vorbește cu directorul. Zeynep, care află despre decizia mamei sale, nu-i vine să creadă. Incapabil să-l convingă pe Cihan, Tülin face tot posibilul să îngreuneze divorțul. Cu toate acestea, Cihan nu este conștient de marele atu pe care îl are. Urmareste cu drag asteptand soarele episodul 44 online subtitrat.
Apropiindu-se de vârsta de 18 i se pare imoral moral să scape de el într-o astfel de zi. Kerem are planuri complet diferite. Găsindu-l pe Kerem la ușă noaptea, Zeynep este uimită. Când primește o cerere de căsătorie surpriză de la Kerem, tânăra nu știe ce s-a întâmplat. În timp ce ei se pregătesc pentru o nuntă secretă față de toată lumea, Barıș este pe cale să ajungă la adevărul despre familie sa.

Asteptand soarele episodul 44 online subtitrat in romana ep 44 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Asteptand soarele episodul 44
Tradus Complet în Română


Advertising

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*