Asteptand soarele episodul 9 online subtitrat

Asteptand soarele episodul 9 online subtitrat in romana
Zeynep dispare în mijlocul mării. Kerem și Melis o caută peste tot. Între timp, vestea că trupul unei tinere fete este găsit pe plajă înspăimântă inima tuturor. Kerem nu crede în Melis și îl acuză că a împins-o pe Zeynep la mare. Ei se întorc în drum și o caută pe Zeynep în întunericul nopții. Dar căutarea lor nu dă rezultate.

Pe de altă parte, Tulin, care merge la o cină de sărbătoare cu Cem le asteapta o o surpriză proastă. Demet, care a intels totul in urma experientei , îl sună pe Cihan să vorbească. În timp ce ei doi vorbesc din plin, veștile proaste ajung la Cihan la telefon. Kerem, care nu o poate găsi pe Zeynep în vreun fel, îl caută pe Barıș.

Barıș participă, de asemenea, la căutarea lui Zeynep. Scanează peste tot, în special în spitale. Barıș spune că, dacă nu o pot găsi în 24 de ore, ar trebui să informeze familia. Dar Kerem este hotărât, ca o va găsi pe Zeynep cu orice preț. De asemenea, primește sprijin de la Yağmur pentru a economisi timp. Yağmur o sună pe mama lui Zeynep și spune că vor rămâne cu ei în seara asta. Melis, care nu are nici o perie lăsată de Kerem, se întoarce acasă, dar o altă dezvoltare enervantă îl așteaptă acolo.

Demet încearcă să-l convingă pe Jale despre tratamentul ei pentru a încerca cel puțin medicul ei. În timpul explorării, s-a speculat vestea că cadavrul unei fete înecate într-o mare. În timp ce Kerem se luptă să vadă cadavrul, toată lumea se roagă ca Zeynep să fie in viata. ep 9 seriale turcesti, Guneși Beklerken si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Asteptând soarele Epidodul 9 Tradus in romana


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*