Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Den of Thieves (2018) online subtitrat

Loading...Este bine stabilit în cariera mea de podcasting și scris, că nu-mi pasă de actorul Gerard Butler. Actul lui Butler tinde să fie leneș și inconsecvent, iar filmele pe care le alege să facă o gamă de la mediocre la abisal. Acum doi ani, două dintre filmele sale au fost clasate în primele mele două filme de top din 2016. Am disprețuit munca lui Butler mai mult decât cea a lui Eli Roth sau a lui Adam Sandler – două alte ținte regulate ale vitriolului meu.

Tare sa spun, nu asteptam la ultimul efort al lui Butler, lovitura de politie impotriva criminalilor, Den of Thieves (2018) online subtitrat. Remorcile nu au fost nimic deosebite, iar recenziile timpurii nu au făcut nimic pentru a-mi schimba mintea și nici nu m-au făcut deloc dornici să-mi îndeplinesc datoria de critic de film. Acum, când am văzut-o în cele din urmă pe Den of Thieves (2018) online subtitrat, pot spune că nu mă surprinde că nu o recomand, dar sunt puțin surprinsă că nu e la fel de groaznic ca munca obișnuită a lui Butler.

Den of Thieves (2018) online subtitrat in romana îl vede pe Butler ca pe „Big Nick”. „Big Nick nu se joacă după reguli – surpriză, surpriză. Nick conduce o echipă de șerifi din județul Los Angeles care investighează jaful și furtul unei mașini blindate, care a condus, de asemenea, la uciderea a doi ofițeri de poliție. Acest jaf este primul lucru pe care îl vedem în Den of Thieves (2018) online subtitrat și nu e totul grozav. Acțiunea nu este nimic deosebit, iar stilul de filmare este profesional, dar, din nou, nimic deosebit.

Băieții răi sunt conduse de Merriman (Pablo Schreiber), fostul cliche al Forțelor Speciale, care a făcut cliche. Echipa Merriman include o pereche de foști membri ai Forțelor Speciale, Bosco (Evan Jones), Enson (Curtis ’50 Cent ‘Jackson) și conducătorul lor, Donnie (O’Shea Jackson). Când Donnie este luat de Big Nick și echipa sa, el devine punctul focal al ambelor părți într-un joc mortal de pisică și șoarece între polițiști și hoți.

O’Shea Jackson, cel mai bine cunoscut ca fiul lui Ice Cube, și una dintre vedetele din N.W.A. Biopic Straight Outta Compton, outclasses co-stele și acest material. Jackson’s Donnie este cel mai bun personaj din filmul cu cea mai interesantă interpretare. Singura sa scenă de suspans, un jaf îndrăzneț și o scăpare, este scena cu adevărat grozavă în această extraordinară două ore și 20 de minute.

Writer Christian Gudegast își face debutul regizoral cu Den of Thieves (2018) online subtitrat și în timp ce nu este teribil, mai ales pentru un prim efort, nu este nici măreț. Gudegast a scris, de asemenea, scenariul pentru Den of Thieves (2018) online subtitrat, împreună cu scenele mult mai teribile pentru London Has Fallen și filmul de acțiune Vin Diesel, A Man Apart. Surprinzător, Gudegast este un regizor mai bun decât este un scriitor bazat pe dovezile din Den of Thieves (2018) online subtitrat.

În ceea ce-l privește pe Gerard Butler, cel puțin este mai mult angajat aici decât a fost în ultimele sale filme. Butler, de fapt, pare a fi treaz pentru o mare parte din Den de hoți, deși în scenele în care el a fost chemat pentru drama, dezinteresul se întoarce repede. Nimicul subtil al lui Nick în „Den of Thieves (2018) online subtitrat” este cel mai grav aspect al filmului forțat, conturat și demonstrează doar cel mai rău dintre Nick ca personaj și cel mai rău dintre Butler ca actor.

Acestea fiind spuse, Butler este într-adevăr mediocru în Den of Thieves (2018) online subtitrat, ceea ce reprezintă o îmbunătățire față de cea mai recentă lucrare. Nu l-am dezgustat pe Butler în Den of Thieves (2018) online subtitrat, așa cum am făcut la London Fallen, Geostorm și Gods of Egypt, așa că el a făcut asta pentru el. Nu știu dacă lenea sau alegerile lui săraci mă deranjează mai mult, dar cel puțin, dacă poate să pară că încearcă așa cum pare să încerce în Den of Thieves (2018) online subtitrat, poate că nu-l voi mai iubi viitorul.

Den of Thieves (2018) online subtitrat nu este cel mai rău film pe care l-am văzut în 2018 și care, în sine, este pozitiv. Am pus barul destul de scăzut pentru acesta, așteptând ca acesta să fie cel mai rău film din ianuarie cel puțin. Așadar, dacă nu mă opun în mod activ, este aproape de complimentul pe care îl pot acorda lui Den of Thieves (2018) online subtitrat. Nu vă recomand să îl vedeți, dar dacă mi-ați spune că vreți să vizionați Den of Thieves (2018) online subtitrat, nu m-aș fi lăsat să vă descurajez – deși aș spune să așteptați Netflix sau prin cablu.Duration: 140 min

Release:

IMDb: 7.1

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *