Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

First Match (2018) online subtitrat

Loading...Filmul de la Netflix First Match (2018) online subtitrat in romana hd îl face extrem de greu pentru audienți să-i placă lui Monique (Elvire Emanuelle) în această drama sportivă de vârstă. În diverse ocazii devii descurajat de plumb; încercările ei de a se auto-sabota și de a demonstra o asemenea animozitate față de mama ei foste slabă. Drama sportului pune la îndoială dacă va depăși vreodată problemele sale de bază. Filmul nu prezintă zgomote de lumină pentru a oferi speranță. Monique a fost grav abandonat; cu o răsuflare fără speranță și o resentimente înverșunată, ultimul lucru de care avea nevoie era ca tatăl ei să se întoarcă, într-o cămașă murdară, scoțând gunoiul pentru un magazin de mese. Inițial, poți să te simți vesel pentru ea când tatăl ei are o slujbă slab plătită după ce a părăsit închisoarea. Crăciunul a venit mai devreme.

Importanța luptei este un punct de cotitură. Știind că tatăl ei a fost un mare luptător, ea încearcă să se integreze în echipa băieților pentru a impresiona, ținând o torță, astfel încât relația tată-fiică are un temei comun. Nu poți să te simți întristat că singura modalitate prin care se poate reconecta este să ajungă pe covorașele de lupte cu băieți școlari lipsiți de respect și împingere. First Match (2018) online subtitrat prezintă o relație nefericită cu părinții de rahat și cum poate afecta în mod nejustificat modul în care gândiți, simțiți și acționați. Netflix Original își petrece foarte mult timp poziționând scenariul ca și cum ați fi fost din exterior în căutarea; unde naiv vă întrebați de ce comportamentul ei este ciudat și frenetic. Monique nu încearcă să se angajeze cu publicul în nici un fel, chiar dacă petrece majoritatea timpului caracterul principal pe ecran. Directorul Olivia Newman a făcut o treabă bună ținându-vă în braț cu caracterul principal, în ciuda implicării sale principale.

First Match (2018) online subtitrat in romana hd afișează, fără îndoială, sexismul. Băieții adolescenți hormonali sneer, râd și devin prea mândri când trebuie să o lupte. Ei strigă observații prostii cum ar fi „adu niște” și „nu te lăsa să te bată”. Momentele frumoase vin când devine în cele din urmă unul dintre luptătorii buni ai echipei, care este atunci când sexismul persistă, dar există o acceptare clară. Unii se vor bate, probabil, la această poveste, dar să fim cinstiți, este realist. Lupta devine importantă pentru complot, mai ales când tatăl ei începe să se implice mai mult, ceea ce este momentul în care problemele încep.

În final, s-ar putea argumenta că First Match (2018) online subtitrat se referă la faptul că Monique încearcă să-și găsească o familie în viață. În ciuda dificultății de a încerca să se angajeze cu ea, înțelegeți în cele din urmă că nu toate poveștile sunt menite să ajungă progresiv la un punct fericit. Din păcate, și în multe cazuri, unele educații sunt îngrozitoare și o echipă de lupte nu poate rezolva asta. Problemele pe care le suferă Monique sunt mai profunde decât acestea. La fel ca multe povești de vîrstă cu care ne confruntăm în prezent, First Match (2018) online subtitrat este unul cu onestitate – creșterea nu înseamnă că te găsești, viața ta poate fi dramatic mai proastă și că un tată care se întoarce nu înseamnă neapărat că poate fi stabilit. Mai ales dacă acel părinte nu are interesul tău la inimă.

În ciuda lipsei unei încercări de a permite personajului principal să găsească o legătură emoțională cu publicul, First Match va oferi un realism. Părinții nu se pot întoarce și se așteaptă ca totul să fie bine, ceea ce este la fel de realist ca și povestea de vîrstă de vârstă.Duration: 102 min

Release:

IMDb: 7.1

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *