Fratii mei episodul 28 serial online

Advertising

Soarele ne-a promis că într-o zi va răsări pentru noi în Fratii mei episodul 28 online subtitrat complet.
În timp ce Kaan se află într-o situație dificilă cu surpriza proastă care i s-a întâmplat la balul costumat, Nebahat înnebunește cu șocul experienței ei. În timp ce evenimentele de la balul costumat stabilesc noua agendă a copiilor la școală, Akif caută modalități de a o calma pe Nebahat.

Episod Complet Tradus in RomânăDeși există evoluții importante în ceea ce privește relația lor cu Berk pe frontul Aybike și Şengül, Kadir și Emel întâmpină o surpriză neașteptată.Incapabil să obțină sprijinul pe care spera de la tatăl său,Kaan are o oportunitate grozavă să-l lovească pe Akif. Un serial produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkan First şi scris de Gül Abus Semerci, episodul 28 online subtitrat este tradus in romana de echipa FilmeFast.
Celil Nalcakan s-a născut în Sivas pe 10 iunie 1978, dintr-o mamă profesoară și un tată electrician. Are o soră. După ce a terminat liceul, a intrat la Departamentul de Inginerie Geologică de la Universitatea Cumhuriyet.
Cu toate acestea, după 7 ani, a renunțat și a intrat în Teatrul de Stat Sivas. Apoi a început să studieze managementul hotelurilor turistice la Universitatea Balikesir, dar a continuat să facă teatru acolo.
A câștigat examenul lui Türvak și s-a stabilit la Istanbul, unde a început să studieze actoria. Urmareste povestea din fratii mei episodul 28 online subtitrat.
Akif Atakul are 42 de ani. Un om care crede că poate conduce lumea, îi lipsește sentimentele de conștiință și compasiune. Ceea ce nu poate face pentru propriul său interes, pentru propriile sale interese, nu există reguli pe care să nu le poată zdrobi.

Advertising

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*