Loading...

Anunt Important!

Yemin Episodul 88 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 89 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 90 ( Tradus in Romana) Aici


Peste Tot Esti Tu Episodul 11 ( Premiera) Aici


HERCAI Episodul 15 ( online subtitrat) Aici


0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Like Father 2018 subtitrat hd in romana

Loading...Like Father 2018 subtitrat hd in romana. Există ceva de mângâiere pentru Like Father 2018 subtitrat hd in romana, cea mai recentă ofertă de filme a lui Netflix.

Cu Kelsey Grammar (Fraiser) și Kristen Bell (Frozen, The Good Place) și scrisă / regizată de Lauren Miller Rogen, este la fel de previzibilă cum v-ați aștepta. Întregul sentiment se reia înapoi în anii ’80 / ’90.

Este ușor de urmărit, ușor de uitat, dar oferind ceea ce ai vrut, în timp ce te uiți în transpirații care mănâncă pizza și beau vin.

Ca și Tatăl continuă atacul Netflix al filmelor. Dacă sună negativ, nu-ți face griji, are avantajele sale. Numele mari, performanțele sincere și confortul de a ști ce se întâmplă – un fel de răsturnare.

În cele mai recente Originale oferind Bell and Grammar stele ca o fiică regretă și duet tatăl Rachel și Harry. Workaholicul Rachel este înțepat la altar atunci când își dă seama că nu poate să joace al doilea răsuflarea la telefonul ei, care nu o lasă niciodată apucată.

Pentru a adăuga la drama, tatăl ei mort, tatăl lui Harry, participă în mod neașteptat la ziua cea mare după 25 de ani. În timp ce la început își respinge încercarea de a ajunge la el, o explozie la locul de muncă și o ofertă pentru un whisky sau două mai târziu, se sfârșesc beți. Ei se trezesc de foame pe vasul de croazieră Royal Caribbean, rezervat inițial ca destinație de luna de miere a lui Rachel. Până acum, atât de comedie. De atunci, filmul pare să ia o întorsătură și să devină mai multe schmoltz, încercând să te facă să „înveți o lecție”. „Ea se referă la noi ca la un om”, spune unul dintre luna de miere de croazieră lui Harry, lăsându-vă să vă roșiți ochii la ironia a tot. Like Father 2018 subtitrat hd in romanaDuration: 98 min

Release:

IMDb: 6.2

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *