Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Mia și leul alb (2018) online gratis subtitrat in romana

Loading...

Mia și leul alb (2018) online gratis subtitrat in romana.Mia, o fetita de 10 ani, are viata data peste cap atunci cand famila ei decide sa plece din Anglia, deoarece vor sa se mute in Africa ca sa se ocupe de o ferma de lei. La ferma se naste un pui superb de leu de culoarea alba si i se va pune numele Charlie, Mia a inceput din nou sa aiba o raza de speranta unde isi regaseste fericirea si leaga o relatie speciala impreuna cu acest pui de leu.
Povestea unei fetițe care se mută împreună cu familia în Africa, unde se împrietenește cu un pui de leu. Când familia ei decide să plece din Londra, pentru a se muta în Africa, unde ar urma să se ocupe de o fermă de lei, Mia, o fată de 10 ani, își vede viața dată peste cap. Dar, când la fermă se naște un superb pui de leu alb care va primi numele de Charlie, soarele răsare din nou în calea Miei, care își regăsește fericirea și leagă cu splendidul pui de leu o prietenie extraordinar de strânsă.Dar, când Charlie ajunge la trei ani, Mia are iarăși un șoc: tatăl ei ascundea de ea un secret. Disperată de gândul că Charlie s-ar putea afla în pericol, Mia se hotărăște să fugă împreună cu acesta. Cei doi prieteni pornesc, astfel, într-o incredibilă călătorie prin savana Africii de Sud în căutarea unui alt ținut, unde Charlie ar putea să trăiască liber.
Genre: AdventureDramaFamily

Duration: 98 min

IMDb: 6.5

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *