Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Proud Mary (2018) online subtitrat

Loading...Proud Mary (2018) online subtitrat in romana hd se încadrează pe capătul mai sumbru al spectrului povestitorului hitman. Este mai puțin despre lovituri și mai multe despre femeia din spatele armei. Acest lucru, desigur, duce la scene și dialog care sunt mai mult decât un pic camuflat – dar haideți, asta este de așteptat în acest tip de film. Există o mulțime de acțiuni care trebuie luate, dar Proud Mary (2018) online subtitrat in romana hd este mai mult decât o împușcătură. Am râs, mi-am scuturat capul la ecran, am căzut în pofta profundă cu un Maserati de argint și m-am bucurat să văd o femeie complicată, mai mult decât dispusă să tragă trăgaciul când era necesar.

Proud Mary (2018) online subtitrat in romana hd nu va câștiga premii – oamenii deja știu cum mă simt despre filmele de popcorn – dar a fost o evadare bună din nonsensul care este adult. A fost un film mult mai bun decât cel pe care l-am condus să-l aștept, și mai mult decât un film din acest gen de gen.

Este un plus distractiv pentru Kick-Ass Women Action Film Film. N-aș fi în stare să văd mai mult de Mary. Mai mult de o singură piesă de pe coloana sonoră a vieții ei va face cu siguranță o apariție în playlistul meu de scriere.

Mary (Taraji P. Henson) se îmbracă – își pune cizmele. să se pregătească pentru o lovitură în Screen Gems „Proud Mary (2018) online subtitrat in romana hd.
Mary (Taraji P. Henson) se pregătește pentru a
Intotdeauna ma duc sa verific un film de actiune si, pana la sfarsit, stiam ca trebuie sa imi pun jocul in boot. Te-aș lupta să ai arsenalul Mariei.

Hai să discutăm despre Proud Mary (2018) online subtitrat in romana hd, nu-i așa? (fără spoilere)
Secvența de deschidere schițează cu ușurință unele informații de bază necesare. Publicul învață că Mary este rapidă pe declanșator, dar are reguli pe care le trăiește. Locul de muncă nu-i provoacă nici un conflict moral. Totuși, ea nu este nici un ucigaș inimii. Mary ucide oamenii pentru viață.

Filmul se deschide cu ea terminând un hit. Înainte de a pleca, Mary își dă seama că nu era singură. Maria alege să lase copilul în viață. Ea pleacă fără să fie văzută și se mișcă, dar slujba se lipeste de ea.

Din fericire, scenariștii Steve Antin, John Stuart Newman, Christian Swegal evită să-l scape pe Mary în iadul stereotip (în cea mai mare parte). Maria nu are o rană emoțională profundă care o face să se comporte din caracter. Nu este în căutarea unui autodistructiv. Nu este un ucigaș fără minte, care merge nebun. Ea nu a dorit întotdeauna să fie mama cuiva și este dispusă să facă orice pentru a alimenta ceasul biologic ceasului.

A pus munca la fel cum a fost instruită și a plecat, sperând în cele mai bune. Cu toate acestea, odată ce Mary descoperă că acel copil suferă ca urmare a acțiunilor sale, ea intră și face ceva despre el. Această decizie declanșează o cascadă de evenimente care se termină cu desființarea iadului.

Nu este o configurație unică, dar Mary Henson este o femeie care ar putea (și cel mai probabil există) să existe. Henson este disponibil din punct de vedere emoțional, intrigant și nemilos.

Situația în care se găsește (deși are propriul ei rol) se întâmplă într-o fictivă (presupusă) Boston, condusă de sindicate de infracțiuni. Chiar și așa, este făcut într-un mod care păstrează marginea campiei acestui film pe această parte a relației.

Povestea se desfasoara cu umor, subtil – daca este previzibil – tensiune si fler. Proud Mary (2018) online subtitrat in romana hd ține împreună până la sfârșit.

missteps
Nici această poveste, nici acest personaj, nu sunt destinate să fie „Atomică” Mary, iar Henson nu canalizează Cookie-ul lui Empire. Cred că această eroare este parțial de vină pentru recepția filmului.

În plus, cred că acest scenariu are mai mult de câteva ocazii pierdute (și găuri de complot). Avertizare corectă, există un salt de timpuriu în timp ce schimbă povestea despre povestea personajului Danny, pentru a aduce cronologia în zilele noastre. În timp ce această tactică are dreptate să ne aducă la curent cu el, scenariul nu are timp să facă același lucru pentru Mary. De asemenea, având în vedere subliniunile și tensiunea povestirii, trebuia să avem o atenție mai mare pentru a ne pune în cap și viață.

Cele mai multe dintre sughițurile din film se datorează unei povestiri inutile superficiale și dezvoltării parcelei. Vezi tu, Mary nu este freelancer și nu lucrează pentru guvern. Lucrează pentru o familie de crimă condusă de un bărbat numit Benny (Danny Glover) și fiul său Tom (Billy Brown).Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *