Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

Favorite Comments (0)
0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Dragoste si ura episodul 29 online subtitrat 23 martie

Loading...

Dragoste si ura episodul 29 online subtitrat tradus in romana
Ali este fiul unei familii bogate în anii treizeci de ani. El a fost în închisoare de mulți ani pentru că a omorât un bărbat pe nume Ahmet. În ultimii ani de închisoare, el sa întâlnit cu Blue în ziua în care a fost eliberat, iar cuplul a decis să se căsătorească imediat. Nu este o coincidență faptul că Mavi la ales să corespundă la zece persoane din închisoare. Albastrul este sora lui Ahmet care a murit cu ani în urmă. Scopul este acela de a găsi omul care a provocat coșmarul vieții lor și apoi să-i omoare noaptea când s-au căsătorit; dar există un fapt pe care el nu-l cunoaște. Criminalul real este fratele lui Ali, Jamal. Ali a fost în închisoare ani de zile, luându-și vina pentru că era soție și copii ai lui Jamal. De fapt, Ali vede identitatea lui Mavi în timpul căsătoriei și înțelege totul; dar însetat de iubire. Nopțile de nuntă sunt cuțitele Blue, Ali. Ali va supraviețui cu un mic accident și nu se va plânge de Blue, cu condiția să trăiască împreună. Deși Blue încearcă să se opună, o iubire imposibilă între cele două porniri.
Dragoste si ura episodul 29 online subtitrat 23 martie

Acest episod va fi online la data de 23 martie 2018 dupa orele 21:30Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *