Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

Favorite Comments (0)
0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Dragoste si ura episodul 52 online subtitrat 10 mai

Loading...

Dragoste si ura episodul 52 online subtitrat tradus in romana
Ali vine de la Faisal, care vrea să-și primească plângerea despre Ali înapoi. Albastrul este foarte fericit să-și vadă soțul ei fiind eliberat, dar Ali este foarte supărat că Blue nu-l ascultă și merge la Faysal pentru ajutor. Cele două lupte. Părăsește casa albastră și se instalează în gecekondus-ul mamei ei. Safasi începe să devină un jucător de pe piață cu fruntea prietenului său Seher. Refika iese din comă. Nu-și amintește nici unul dintre evenimentele recente. Medicul va trebui să stea departe de strut, iar odată cu recomandarea, Rezoluțiile vor decide să ascundă de la Refika că s-au sărăcit. Ei se comportă ca și cum ar fi bogați în Refika. Realizând că este îndrăgostit de Mavi, Faisal îi cere lui Pink să o ajute să o tragă de pe Ali. Roz se sprijină pe Faisal. Hasibe caută modalități de întoarcere a lui İsmet în casă. İsmet joacă un astfel de joc în Roz ca fetița este dezgustată peste tot Ürgüp. Pink, care nu poate renunța la Ismet pentru divorț, face ceva care să șocheze pe toți secerătorii pentru răzbunare.

Dragoste si ura episodul 52 online subtitrat 10 mai

Acest episod va fi online la data de 10 mai 2018 dupa orele 21:30Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *