Loading...

Anunt Important!

Yemin Episodul 88 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 89 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 90 ( Tradus in Romana) Aici


Peste Tot Esti Tu Episodul 11 ( Premiera) Aici


HERCAI Episodul 15 ( online subtitrat) Aici


0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Show Dogs 2018 gratis subtitrat in romana

Loading...

Show Dogs 2018 gratis subtitrat in romana. După ce a eşuat în recuperarea unui pui de Panda răpit, agentul canin MAX (un Rottweiler singuratic) trebuie, deşi nu-i prea convine, să facă echipă cu un agent uman de la FBI, FRANK, pentru a se infiltra în rândul traficanţilor, care vor să-şi valorifice prada la renumita competiţie „Canini Invitational Dog Show” din Las Vegas – suprema expoziţie de câini.

Cei doi agenţi singuratici se trezesc într-o lume necunoscută, în care câinii îşi fac pedichiura şi suportă tratamente cu botox, sau parafină braziliană.

Dacă mai speră să recupereze puiul de Panda şi să rezolve cazul, ei trebuie să renunţe la infatuarea lor de „macho” şi să conlucreze ca parteneri egali.

Operaţiunea ham-ham şi-a început filmările pe 28 noiembrie 2016, la Pinewood Studio, Wales, în Marea Britanie.

În Operaţiunea ham-ham o distribuţie de zile mari interpretează personajele canine, inclusiv eroul nostru, Max (căruia îi dă voce Ludacris), un Rottweiler al poliţiei din New York.

Max şi partenerul său uman de la FBI (interpretat de Will Arnett) investighează răpirea unui pui de Panda de către o mafie a traficanţilor de animale, când află că aceştia se pregătesc să vândă puiul de Panda în timpul desfăşurării prestigioasei competiţii pentru câini „Canini Invitational Dog Show”.

Super- agentul Max trebuie să treacă prin transformări senzaţionale, cu ajutorul unei antrenoare experimentate (Natasha Lyonne) – băi de nămol, lecţii de balet, tratamente braziliene cu parafină – pentru a se infiltra sub acoperire în banda de traficanţi pentru a le dejuca planul.

Coordonat fiind de agentul Frank, Max ia legătura cu participanţii la concurs aflând astfel că poţo obţine rezultate mai bune atunci când primeşti ajutorul altor colaboratori, decât atunci când te zbaţi de unul singur.Show Dogs 2018 gratis subtitrat in romanaDuration: 92 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 3.3

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *