Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

Sniper: Ultimate Kill 2017 hd subtitrat

Loading...Povestea este tensionată și ca Beckett Jr. Se numește Columbia pentru a lua un traficant de droguri vicios. Aceasta este, probabil, cea mai violentă intrare a seriei, ceea ce nu este un lucru rău; avem unele dintre cele mai brutale ucide până în prezent, cu capetele fiind aruncate în aer și se confruntă cu explozii literalmente. Am aplaudat la acele puncte, probabil de ce.

Oricum, ca de obicei cu seria Sniper, CGI este puțin vizibil cu acțiunea făcută și există mai multe seturi impresionante de set-uri. Există o alegere unică, prea curtoasă de Billy Zane, care are întotdeauna cel mai bun dialog din serie. Banterul său cu Thomas Beckett este prima dată când am văzut acest film.

Seria de nou-nascuti Danay Garcia joaca rolul de politist ca unghiile Kate Estrada este un plus extraordinar pentru distributie si as vrea sa ma intorc la serie. Deși nu se întâlnesc, le poți spune că este o floare în viitoarele intrări.

În ceea ce privește defectele, există unele elemente care sunt previzibile, inclusiv identitatea moliului, ceea ce era destul de evident de îndată ce au fost pe ecran.

În general, Sniper: Ultimate Kill oferă din nou o acțiune solidă cu o formă spumante și o anumită violență de calitate, făcând acest lucru unul dintre cele mai bune din serie.Duration: 90 min

Release:

IMDb: 5.6

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *