Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

The King’s Choice 2016 online subtitrat

Loading...

The King’s Choice 2016 online subtitrat Este întotdeauna nedreaptă să evaluăm povestea după aceea când știm flerul. Prin urmare, este ușor de trecut cu vederea cât de împovărătoare cei responsabili trebuie să fi simțit dileme care a răsturnat peste ei ca trupele lui Hitler au ocupat Norvegia câteva zile aprilie 1940.

Directorul Erik Poppe a reușit să clarifice alegerile în mai multe moduri: În primul rând, incertitudinea la cetate Oscarsborg, unde colonelul Birger Eriksen (Erik Hivju) să ia o decizie independentă. Rezultatul este faimos, totuși este interesant să urmăriți modul în care își angajează trupele fără ezitare pentru a coborî Blücher navei intruzive. Astfel, 1000 dintre oamenii lui Hitler au murit de marea iritare a regimului nazist.

Mai puțin onorabil, primul ministru Johan Nygaardsvold și secretarul de stat Halvdan Koht vor ieși din alegerea lor. Primul apare ca un punct care încearcă să se pensioneze, acesta din urmă fiind prea compromis în fața germanilor.

În tensiunea dintre acțiunea constiincioasă a colonelului în fjordul din Oslo și domnia guvernului, portretul regelui Haakon VII și al fiului său Olav se ridică. Cu toate acestea, cele două nu sunt portretizate ca niște figuri pompoase care știu imediat ce să facă, ci ca oameni vii cu primejdie și îndoială în calea deciziilor corecte.

Prințul Olav și regele Haakon au trecut prinții înainte să plece în Suedia cu Crown Princess Märtha.
Poppe spune scene strălucitoare, ca în cazul în care 67 de ani regele, foarte interpretat în mod convingător de danez Jesper Christensen, este înghesuit pe podea, pentru că este o astfel de durere în partea din spate, de așteptare pentru a obține de telefon de contact cu fratele său, regele Christian X din Danemarca, pentru să audă cum se luptă cu germanii. The King’s Choice 2016 online subtitrat in romana hdRaportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *