Loading...

Anunt Important!

Dragostea te va face să plângi episodul 1 ( episod complet) Aici


Yemin Episodul 96 ( Premiera) Aici

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

The Lost Brother 2017 online subtitrat hd

Loading...Este un potențial pierdut. The Lost Brother 2017 online subtitrat in romana hd ar fi putut să se ocupe de o multitudine de probleme în paralel cu complotul care ar fi contribuit substanțial: el avea contextul sărăciei, cu detalii prețioase precum cele de propagandă politică; el avea relația de familie, ar fi putut învăța lucrări precum Manchester în fața mării, care dezvăluie emoții foarte puternice prin pierdere; chiar și complotul principal ar fi putut fi purtat cu mai multă grație și mai puține dovezi. Dar nu, aici vine vorba să subliniem că lumea este crudă și sordidă. Dacă cel puțin portretul menționat mai sus ar fi fost menținut și îmbogățit, ar fi fost ceva valabil.

A salvat întregul personaj al lui Duarte (jucat cu măiestrie de Leonardo Sbaraglia), un vrăjitor lipsit de scrupule, care depășește supraviețuirea în căutarea profitului. Este un personaj arhetipal care le-am vazut de sute de ori, dar scrise într-un mod care se potrivește perfect în mediul propus, cu o naturalețe care lasă loc doar pentru laude, atât pentru actor cât și pentru scriitor. Păcat că acest mime nu este transferat la restul distribuției, a cărui simplitate pe hârtie este echivalentă cu interpretarea limitată a acesteia – cu excepția Angelei Molina.

Nu voi spune că Ultimul om a fost suspendat. Ea are detalii de luat în considerare, dar există o anumită lipsă de talent sau o lipsă de talent care cântărește în ansamblu.Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *