Loading...

Anunt Important!

Yemin Episodul 88 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 89 ( Tradus in Romana) Aici


Yemin Episodul 90 ( Tradus in Romana) Aici


Peste Tot Esti Tu Episodul 11 ( Premiera) Aici


HERCAI Episodul 15 ( online subtitrat) Aici


0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Încarc...

Loading...

Loading...

The Night Comes for Us 2018

Loading...

The Night Comes for Us – În Umbra Nopţii (2018) film online subtitrat în Română

În apogeul puterii sale, Triada din Sud-Estul Asiei controlează 80% din operaţiunile de contrabandă din întreaga Asie. Folosndu-se de faimosul Triunghi Auriu ca fiind principală bază, Triada profită din greu de traficul de carne vie, droguri şi arme. Pentru a păstra canalele libere şi a evita haosul sau turbulenţele venite din exterior, lideriiTriadei au creat o mică unitate de delegaţi de elită numiţi „Six Seas”, cărora le oferă mână liberă să ia măsuri extreme pentru a restabili ordinea şi supunerea. Identitatea celor şase, femei şi bărbaţi, este învăluită în mister.

După ce masacrează un sat din cauza faptului că cineva a furat bani de la Triadă, Ito vede o fetiţă pe nume Reina şi când cei din Triadă sunt pe cale să o ucidă, el se întoarce împotriva lor şi îi omoară pe toţi, suferind la rândul sau o rană severă. El o ascunde pe Reina în casa lui unde este găsită de iubita sa Shinta. În timp ce îl îngrijeşte, ea îl acuză că s-a implicat s-o salveze pe Reina.

Din câte se pare, dacă vreun membru din Six Seas îşi încalcă ordinele sau nu-şi îndeplineşte misiunea, atunci acela va fi ucis. Ito dezvăluie faptul că plănuieşte să facă rost de noi identităţi pentru ei şi pentru Reina, astfel că vor putea să plece din Indonesia în căutarea unei vieţi mai bune. Şeful său îl sună apoi pe Arian, unul dintre prietenii lui Ito, şi îi spune acestuia că Ito a dezertat şi că trebuie să fie găsit şi ucis conform regulamentului.

Urmăreşte online filmul The Night Comes for Us – În umbra nopţii (2018) cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Duration: 121 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 7.6

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *