Anunț Important!

Datorita unor persoane care iubesc foarte mult acest serial, sau mai exact iubesc acest site ne-au reclamat nejustificat pagina de facebook în urma căreia a fost inchisă atat pagina cat și grupul Pasărea Matinală.

Aceasta este noua Pagină de Facebook https://www.facebook.com/Pasarea-Matinala-814624528875429/

Va rugam Like, Comment și Distribuire.

0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5
Se încarcă...

Loading...

Vaxxed – De la Acoperire la Catastrofa (2016)

Loading...


În 2013, biologul Dr. Brian Hooker a primit un apel de la un om de știință de la Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC), care a condus studiul din 2004 al agenției privind vaccinul împotriva rujeolei rubeole (MMR) și legătura sa cu autismul.Omul de știință, dr. William Thompson, a mărturisit că CDC a omis date importante în raportul final, care a relevat o relație cauzală între vaccinul MMR și autism. Pe parcursul mai multor luni, dr. Hooker înregistrează apelurile telefonice lui Dr. Thompson, care furnizează datele confidențiale distruse de colegii săi de la CDC.Dr. Hooker apelează la ajutorul dr. Andrew Wakefield, gastroenterolog britanic acuzat în mod fals de pornirea mișcării anti-vaccinului când a raportat pentru prima dată în 1998 că vaccinul MMR poate provoca autism. În efortul său continuu de a susține sănătatea copiilor, Wakefield conduce acest documentar examinând dovezile din spatele unei îngrozitoare crize comise de agenția guvernamentală însărcinată cu protejarea sănătății cetățenilor americani.Interviurile cu membrii farmaceutici, medici, politicieni și părinți ai copiilor răniți cu vaccinuri relevă o înșelăciune alarmantă care a contribuit la creșterea rapidă a autismului și, eventual, la cea mai catastrofică epidemie a vieții noastre.

Duration: 91 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 5.8

Raportați un film șters in casuta de comentarii iar acesta va fi inlocuit în maxim 24 de ore!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *