Abecedarul iubirii episodul 15 online HD subtitrat

Advertising2

Descoperă începutul unei povești fascinante de dragoste și prietenie cu „Abecedarul Iubirii” episodul 15, acum disponibil online subtitrat. Patru tineri rebeli, implicați într-un incendiu și o bătaie la un concurs de dezbateri interșcolare, ajung în fața comisiei de disciplină a școlii, riscând exmatricularea. Pentru a-i exclude, consiliul de disciplină are nevoie de un vot unanim. Deși 141 profesori votează pentru excluderea lor, profesoara Burcu (Pınar Deniz) este singura care se opune.

Cu toate acestea, Burcu urmează să fie transferată la Trabzon, iar directorul școlii, Nejdet (Müfit Kayacan), plănuiește să-i exmatriculeze imediat ce ea pleacă. Determinați să rămână în școală, cei patru tineri concep un plan ingenios pentru a o face pe Burcu să rămână la Istanbul: trebuie să o facă să se îndrăgostească de cineva. Neavând nicio idee despre dragoste, apelează la Işık (İpek Filiz Yazıcı), cea mai studiosă elevă din clasă, pentru a-i ajuta. Împreună, decid să-l facă pe profesorul Kemal (Kaan) obiectul afecțiunii lui Burcu.

Nu rata debutul acestei povești pline de emoție, umor și situații neașteptate. Vizionează acum episodul 15 din „Abecedarul Iubirii” online subtitrat și lasă-te purtat de farmecul acestei aventuri!

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*