Ada Masali: Povestea de pe insula episodul 1 online

Advertising

Vizionati serialul turcesc Ada Masali: Povestea de pe insula episodul 1 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Ada Masali: Rezumatul episodului 1
Haziran merge să-și întâlnească șeful pentru postul din Tokyo la care ea visează de mult timp. Totuși, pentru a obține promovarea visurilor ei, trebuie să-și ajute șeful cu un singur lucru: Trebuie să meargă pe insula Kürlang ıç și să găsească un defect al unui bărbat morocănos care refuză să-și vândă pământul și ′′ clădirile ′′ pentrru dezvolta Insula. Când Haziran merge la terenul menționat, se întâlnește cu Poyraz. Poyraz încearcă să o arunce afară din fabrică cu grupul turistic care o însoțea. Ei se ciondănesc unul cu altul din prima clipă. Între timp, Haziran primește informațiile de care are nevoie șeful. În timp ce ea este nerăbdătoare să se întoarcă la iubitul ei din Istanbul, se întâlnește cu mătușa pe care nu a mai văzut-o de ani buni. Când ratează feribotul, trebuie să rămână pe insulă. Găsindu-se dansând cu Poyraz într-o competiție de dans fără să-și dea seama ce s-a întâmplat, Haziran află curând că a fost indusă în eroare și mai mult decât atât, realizează că persoana pe care a rănit-o fără să vrea este Poyraz. Hotărât să repare daunele provocate de ea, Haziran merge la Poyraz cu o ofertă.
Ada Masali: Povestea de pe insula episodul 1 online subtitrat in romana ep 1 seriale turcesti, Ada Masali si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus in Română


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*