Aldatmak – Deceptia episodul 27 online subtitrat gratis

Advertising2

Aldatmak – Deceptia episodul 27 online subtitrat a atras deja atenția cu distribuția puternică, pe măsură ce au început filmările. Pe scaunul de regizor stă Murat Saraçoğlu, iar scenariul a fost scris de Yıldız Tunç, iar actrița principală este Vahide Perçin.
Güzide Yenersoy, împreună cu soțul ei de 30 de ani și cei doi copii ai lor, este un judecător de familie respectat, cu o familie care va fi un exemplu pentru toată lumea din afară. Soțul ei, Tarık, este un avocat experimentat și de succes, care deține propria firmă de avocatură. Fiul ei Ozan lucrează ca inginer într-o companie de construcții, iar fiica ei Oylum continuă la facultatea de medicină, la care a intrat la insistențele mamei sale.
Aldatmak – Deceptia ep 27 subtitrat in romana este un serial dramă turcesc care este tradus in romana pe site-ul filmefast.

Episod Complet Tradus În Romana

Povestea unei femei judecător va fi povestită în serialul Aldatmak – Deceptia episodul 27 online subtitrat, care își va lăsa amprenta sezonului cu distribuția bogată, producția, scenariul magistral și povestea izbitoare.
Un judecător de familie distins din serialul Aldatmak – Deceptia ep 27 subtitrat in romana, iubitor de familia ei, dar distantă și strictă uneori, tremurând pe pământul pe unde calcă, făcând reguli și nu se abate niciodată de la adevărul ei. Ea își menține autoritatea în tribunal și acasă. Güzide ( Vahide Perçin) , care este căsătorită cu Tarık (Mustafa Uğurlu) de treizeci de ani, nu face nicio concesiune familiei ei în aproape nimic și crede că știe cum trebuie, are doi copii pe nume Oylum (Feyza Sevil Güngör). ) și Ozan (Yusuf Çim) .

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*