Bedel: Socoteala episodul 12 online HD in romana subtitrat

Advertising

Bedel Socoteala episodul 12 online subtitrat este un serial dramatic uimitor. Care este cu intrigi fermecatoare și scenarii rare în industria modernă de televiziune. Serialul turcesc Bedel care înseamnă Socoteală, este o excepție demnă cu cel mai înalt nivel de adrenalină, susținut de împletirea subtilă a unei rețele de dorință și trădare, devotament, schimbare și răzbunare între rudele cele mai apropiate pe toată durata vizionării.
Serialul turcesc Bedel – Socoteala ep 10 subtitrat in romana spune povestea a trei personaje principale: Vedat, Begum și Ali. Incapabil să ierte nedreptatea de lungă durată comisă înainte, Ali vrea să se răzbune. Vedat, incapabil să scape de golul lumii interioare și de oportunitatea de a se bucura de viață, își găsește consolare în jocuri. O slăbiciune pentru a juca cărți și incapacitatea de a se opri, chiar pierzând totul, îl obligă pe Vedat să treacă la josnicie și să-și pună soția Begyum în joc, ca un lot deosebit de prețios.
Simțind dragoste pentru Ali și speranța că într-o zi se vor putea reuni, Begyum acceptă să treacă la umilire. Evenimentele triunghiului amoros Begyum, Ali, Vedat, prezentate în serialul turcesc Socoteala – Bedel episodul 12 online subtitrat, dezvăluie un secret teribil al trecutului, iar acest secret teribil va lăsa o amprentă serioasă asupra vieții eroilor unei povești confuze. Cum se vor dezvolta evenimentele viitoare și se vor îndrepta într-o direcție diferită? Urmărește seria Bedel online pe site-ul nostru fără restricții.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*