Bedel: Socoteala episodul 2 serial HD

Advertising

Bedel Socoteala episodul 2 online subtitrat este un serial dramatic uimitor. Care este cu intrigi fermecatoare și scenarii rare în industria modernă de televiziune. Serialul turcesc Bedel care înseamnă Socoteală, este o excepție demnă cu cel mai înalt nivel de adrenalină, susținut de împletirea subtilă a unei rețele de dorință și trădare, devotament, schimbare și răzbunare între rudele cele mai apropiate pe toată durata vizionării.
Serialul turcesc Bedel – Socoteala ep 2 subtitrat in romana spune povestea a trei personaje principale: Vedat, Begum și Ali. Incapabil să ierte nedreptatea de lungă durată comisă înainte, Ali vrea să se răzbune. Vedat, incapabil să scape de golul lumii interioare și de oportunitatea de a se bucura de viață, își găsește consolare în jocuri. O slăbiciune pentru a juca cărți și incapacitatea de a se opri, chiar pierzând totul, îl obligă pe Vedat să treacă la josnicie și să-și pună soția Begyum în joc, ca un lot deosebit de prețios.
Simțind dragoste pentru Ali și speranța că într-o zi se vor putea reuni, Begyum acceptă să treacă la umilire. Evenimentele triunghiului amoros Begyum, Ali, Vedat, prezentate în serialul turcesc Socoteala – Bedel episodul 2 online subtitrat, dezvăluie un secret teribil al trecutului, iar acest secret teribil va lăsa o amprentă serioasă asupra vieții eroilor unei povești confuze. Cum se vor dezvolta evenimentele viitoare și se vor îndrepta într-o direcție diferită? Urmărește seria Bedel online pe site-ul nostru fără restricții.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*