Benim Adim Melek: Numele meu este Melek episodul 12 online HD subtitrat in romana

Advertising2

Melek a visat dintotdeauna să aibă o familie iubitoare și îngrijitoare.
Încă din primii ani de viață, a avut un sentiment înnăscut că va excela atât ca mamă, cât și ca soție.
În cele din urmă, a sosit momentul mult așteptat, când și-a întâlnit adevărata dragoste, Allai. Inițial, relația lor a înflorit de fericire, deoarece își închipuiau un viitor promițător împreună.
Și-au oficializat angajamentul și și-au legalizat uniunea. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trecea, povestea lor a urmat o narațiune mai obișnuită: rutina vieții de zi cu zi, provocările și sosirea copiilor.
De-a lungul anilor de căsnicie, Melek a început să realizeze că soțul ei era departe de partenerul ideal pe care și-l imaginase. În schimb, ea s-a trezit prinsă în ghearele unui tiran, un bărbat lipsit de curaj și care dădea dovadă de un comportament laș. În loc să își dedice timpul familiei sale, Allai a devenit absorbit de alte preocupări. A recurs la violență fizică, la un limbaj înjositor și la umilințe constante la adresa lui Melek. În adâncul sufletului său, Melek știa că divorțul era calea pe care trebuia să o urmeze. Cu toate acestea, tradițiile familiei sale îi dictau că trebuie să reziste până când ceva se va schimba în soțul ei.
Cu toate acestea, Melek a fost o femeie remarcabil de curajoasă și a decis să fugă cu copiii ei la Istanbul, căutând refugiu și o șansă la o viață mai bună.
În Istanbul, călătoria lui Melek ia o turnură neașteptată atunci când întâlnește un nou bărbat care intră în viața ei. Pentru o clipă, fericirea pare a fi o clipă de fericire.
Vizionati serialul turcesc Numele meu este Melek ep 12 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Numele meu este Melek episodul 12 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Benim Adim Melek si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*