Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 40 online subtitrat

Advertising

Vizionati serialul turcesc Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 40 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Rezumat episodul 40
Se înțelege că Nesrin și Tarık, care se prezintă ca frați la Barıș, Zeynep și Nermin, sunt îndrăgostiți și vin aici cu un plan. Tarik și Nesrin cad într-o situație care le poate dezvălui identitatea și supraviețuiesc cu ajutorul pe care îl primesc de la Meltem. Urmareste Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 40 online subtitrat
Gülbin, care încearcă să scape de mama ei Sakine cu sentimentul că o va recunoaște, este inclusă în planul de masă al lui Barıș și Zeynep ca Nesrin, iar tinerii care încep să se joace după jocurile de cină la casa lui Barıș sunt nevoiți să închidă noaptea repede datorită antipatie lui Emine față de Nesrin și a intuiției lor puternice. Cu toate acestea, Emine îl avertizează pe Zeynep să fie atent la Nesrin.
Pe de altă parte, sosirea lui Tarık la restaurant și întâlnirea sa cu Ali Rıza la cină au creat o tensiune diferită. Ochii lui Ali Rıza nu îl prind pe Tariq. În timp ce Zeynep și Barıș sunt în drum spre căsătorie, Tarık își arată clar interesul pentru Nermin pentru planul său.
Sultan și Ali Riza, pe de altă parte, își vor lua deciziile de căsătorie cu un pas mai departe și vor solicita aprobarea lui Emine, Război și pace.
Venirea Sakinei la companie pentru a-și vizita fiica Zeynep va fi un șoc pentru Gülbin și Tarik.
Casa in care te-ai nascut e destinul tau episodul 40 online subtitrat in romana ep 40 seriale turcesti, Doğduğun Ev Kaderindir si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus in romana


Advertising

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*