Casa mea episodul 38 gratis subtitrat in romana

Advertising

Vizionati serialul turcesc Casa mea episodul 38 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Dogdugun Ev Kaderindir („DEK”), Casa mea unul dintre cele mai importante seriale turcesti ai sezonului, este o poveste despre modul în care destinele noastre sunt modelate ca urmare a rădăcinilor, educației și alegerilor noastre. Bazat pe povestea Camdiki Kiz , scrisă de Dr. Gulsere Budayıcıoğlu, care este un renumit psihiatru în Turcia. Casa mea episodul 38 online subtitrat se bazează pe o poveste adevărată, dar a fost dramatizată pentru televiziune. Acesta explorează întrebările dacă suntem definiți de casa în care ne naștem sau de casa care ne alimentează creșterea sau casa pe care o construim împreună cu partenerul nostru de viață? Pe măsură ce reiterăm în continuare ce înseamnă acasă pentru noi și unde ne duce soarta, începem să învățăm cum să creăm o cale care ne poate remodela
destinul în moduri pe care poate nu le-am fi imaginat.
Casa mea episodul 38 online subtitrat in romana ep 38 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si seriale.

Episod Complet Tradus in Română


Advertising

2 Comments

  1. Päcat cä actorul principal, Ibrahim Celikol a päräsit serialul. Intensitatea caracterului säu a purtat de fapt serialul. Este un actor de dramaturgie extraordinar.
    Rämine de väzut in ce directie se dezvoltä urmätoarele serii, dacä calitatea serialului poate fi mentinutä in continuare.
    Am gäsit situl d-voasträ foarte tirziu, asa cä unele seriale cu Ibrahim Celikol : Iffet, Dragoste alb-negru, Merhamet care au fost difusate in trecut nu le-am putut vedea. Existä vreo posibilitate de a le vedea din archiva d-voasträ? M-as bucura foarte mult…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*