Ce am lăsat în urmă episodul 8 FINAL film HD subtitrat in romana

Advertising

Povestea serialului Ne Gemiler Yaktim episodul 8 online subtitrat începe cu încrucișarea drumurilor dintre Fidan și Yasemin, care nu au nimic în comun în afară de maternitate.

Yasemin este o tânără mamă care și-a pierdut soțul în timp ce era însărcinată, care are grijă de fiica ei, Rengin, înfruntând singură toate dificultățile, care are probleme din cauza lipsei de bani și care este puțin nebună. Fidan este opusul; este o persoană retrasă, anxioasă, care încearcă mereu să o protejeze pe fiica ei Zeynep de un pericol nevăzut. Când Yasemin își pierde fiica într-o zi la mall-ul la care merg, ea înnebunește. Când Fidan o găsește întâmplător pe Rengin și o duce mamei sale, se întâlnesc pentru prima dată. Deși nu știu încă, nimic nu va mai fi la fel pentru ambele femei de acum încolo.

Rutkay, soțul lui Fidan, un om întunecat lăsat în urmă de Fidan; inspectorul-șef Toprak, care încearcă să demonteze faptele murdare ale lui Rutkay; și Yasemin și Fidan, care încearcă să supraviețuiască sprijinindu-se reciproc, se apropie unul de celălalt pas cu pas, cu poveștile lor întrepătrunse.

O crimă la care Yasemin și Fidan devin, fără să vrea, părtași, îi conduce într-o rețea complexă de evenimente în Ce am lăsat în urmă episodul 8 subtitrat în română. În ciuda faptului că este puțin probabil să se intersecteze în circumstanțe obișnuite, aceste două femei formează o legătură datorită secretului pe care îl împărtășesc. Ele se sprijină reciproc în lupta lor de a trece peste provocările pe care le presupune statutul de femei și mame și devin o sursă de confort una pentru cealaltă.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*