Cum iti asterni asa dormi episodul 13 online HD subtitrat in romana

Advertising

Drama turcească „Kendi Düşen Ağlamaz” – Cum iti asterni asa dormi Episodul 13: Peregrinările Inimilor

În episodul 13, intitulat „Peregrinările Inimilor”, suntem purtați în povestea fascinantă a lui Alize, o tânără inteligentă, frumoasă și educată, care este conștientă de valoarea sa. Crescută într-o familie înstărită, Leila s-a obișnuit cu faptul că toate dorințele ei sunt îndeplinite, iar cei din jurul ei o tratează cu delicatețe, ca pe o adevărată prințesă.

Cu toate acestea, viața ei ia o turnură neașteptată atunci când intră în contact cu Serkan în cadrul episodului 13 din „Cum iti asterni asa dormi”. Serkan a crescut într-o familie numeroasă și a învățat încă de timpuriu importanța muncii pentru a susține familia. Are o slujbă cu jumătate de normă într-un atelier de reparații auto, unde își câștigă existența prin efort propriu.

Sentimentele lui Serkan pentru Alize sunt puternice, dar diferențele majore dintre personalitățile lor și atitudinea arogantă a Leilei îi aduc deseori în contradicție. Cu toate acestea, pe măsură ce se cunosc mai bine și încep să comunice, relația lor se schimbă în mod surprinzător.

Prin întâlnirea lor, două lumi aparent distante se împletesc, schimbând drastic peisajul obișnuit al ambelor familii. În acest episod, privim cu admirație cum relația dintre Alize și Serkan provoacă schimbări profunde, oferindu-le oportunitatea de a se descoperi unul pe altul într-un mod cu totul nou.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*