Destan episodul 20 online subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Cel mai ambițios serial al sezonului este disponibil tradus pe FilmeFast. Un nou serial turcesc Destan Epopeea Episodul 20 online subtitrat poate fi vizionat pe site-ul nostru! Procesul de pregătire al serialului durează un an; „Destan” ep 20 de la Bozdag Film, care va fi una dintre cele mai ambițioase producții.
Epopeea Destan ep 20 subtitrat in romana are loc în anii înainte ca turcii să se convertească la islam și vom întâlni o mare poveste de dragoste.
Va scăpa Mejin de toți adversarii ei cu un singur joc? Mei Jin, care a salvat-o pe Batuga și a închis-o într-un șanț la ordinul tatălui său împărat, pentru ca ei să nu fie învinuiți pentru raidul la munte, este sigur când Kaya îi acuză; Ulu Ece și Kaya au făcut raid la munte. El intră în a doua fază a jocului său și o informează în secret pe Kaya unde o ține pe Batuga. Imediat după, îl trimite pe Alpagu Khan acolo. Conform jocului pe care l-a creat, Kaya îl va ucide pe Batuga, iar Alpagu va vedea că unul dintre fiii săi și-a ucis celălalt fiu. Al lui Mei Jin
Vizionati serialul turcesc Destan episodul 20 online hd integral si fara intrerupere doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale turcesti.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*