Donence episodul 5 serial online

Advertising2

Povestea se învârte în jurul a două surori, Gece și Gulce, care, din cauza circumstanțelor, au suferit lipsa de dragoste părintească.
Ele au învățat să se bazeze doar pe ele însele și au o legătură de nezdruncinat.
Cu toate acestea, căutarea lor pentru adevărata fericire este împiedicată de un obstacol major: Gulce a fost diagnosticată devreme cu boala Asperger, ceea ce face dificilă pentru ea să ducă o viață normală.
Ea preferă izolarea și se străduiește să socializeze.
Pentru a îmbunătăți situația lui Gulce, surorile se mută la Foca, un mic oraș-stațiune de pe malul senin al Mării Egee, în apropiere de Izmir.
Medicii credeau că liniștea locului va fi mai benefică pentru Gulce decât un oraș plin de viață. La sosirea lor, surorile sunt imediat fermecate de frumusețea și liniștea din Foca.
Puțin știu ele despre schimbările și problemele semnificative care le așteaptă.
Primul obstacol pentru Gulce este adaptarea la noua sa școală, care se dovedește a fi dificilă pentru ea din cauza numărului mare de elevi și profesori.
Socializarea devine o adevărată provocare. Între timp, viața lui Gece ia o întorsătură dramatică atunci când îl întâlnește pe Harun, un tânăr care este medic specializat în autism.
Profesia lui Harun îi atrage atenția lui Gece, mai ales pentru că Gulce devine unul dintre pacienții săi.
Cu toate acestea, niciuna dintre surori nu este conștientă de răsturnările de situație neprevăzute pe care întâlnirea cu Harun le va aduce în viețile lor.
Vizionati serialul turcesc Donence ep 5 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Donence episodul 5 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Donence si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*