Dragoste în alb și negru Episodul 7 online HD

Advertising2

Urmărește serialul turcesc „Dragoste în alb și negru” – Episodul 7 online subtitrat

În lumea întunecată a lui Ferhat, o femeie hotărâtă să-i aducă lumina apare pe neașteptate. Într-o poveste captivantă, mâna care ia viața întâlnește mâna care o oferă. Iubirea reușește imposibilul, pentru că dragostea vindecă, transformă și purifică toate relele!

Ferhat, un bărbat dur și neiertător, are nevoie de un doctor pentru a salva viața unui om pe care îl urmărește. Astfel, se întâlnește cu Aslı, o doctoriță devotată să vindece oameni. Cei doi sunt la fel de opuși precum alb și negru, două persoane care nu ar trebui niciodată să se intersecteze. Pe măsură ce Aslı, forțată să rămână la o fermă, încearcă să salveze viața unui om rănit, este martora unui adevăr terifiant: unchiul lui Ferhat, Namık, pe care ea îl credea un înger, este de fapt un criminal.

De aici, viața lui Aslı devine imposibilă, iar soarta sa este pecetluită de Namık. În momentul în care Ferhat este pe punctul de a o ucide, îi oferă o șansă la viață, dar cu o singură condiție – o condiție care îi va schimba radical atât viața lui Aslı, cât și pe cea a lui Ferhat. Acest „pact” le va transforma existențele pentru totdeauna.

Nu rata primul episod al serialului „Dragoste în alb și negru” online subtitrat! Descoperă o poveste de iubire dramatică și intensă care te va ține cu sufletul la gură.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*