Elbet Bir Gun episodul 1 online HD subtitrat in romana

Advertising

Serialul se va învârti în jurul reuniunii a două surori care au trebuit să se despartă cu mulți ani în urmă, în încercarea de a-și salva viața. Vizionati serialul turcesc Elbet Bir Gun episodul 1 online subtitrat.
Feride (Sinem Ünsal) și-a schimbat numele în Gizem după ce a fugit de cumnatul ei, Cemil (Ömer Genç), de teamă pentru viața ei. Tânăra care și-a construit o nouă viață are o căsnicie fericită.
Într-o zi, uitându-se la televizor, Gizem află că întreaga ei familie a fost ucisă și că Cemil este încă după ea și pe sora ei mai mare Nesime (Șebnem Bozoklu), care a fugit împreună cu iubitul ei.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romanaDrumurile lui Nesime și Feride se încrucișează din nou după mulți ani… În timp ce Gizem se luptă pentru ca adevăratele identități ale ei și ale surorii ei să nu fie dezvăluite, soțul ei Mehmet (Burak Yamantürk) are secrete din trecutul său pe care le ascunde de soția sa.
Elbet Bir Gun episodul 1 online subtitrat in romana ep 1 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*