Elbet Bir Gun – Ne vom gasi intr-o zi episodul 3 online subtitrat gratis

Advertising

Serialul se va învârti în jurul reuniunii a două surori care au trebuit să se despartă cu mulți ani în urmă, în încercarea de a-și salva viața. Vizionati serialul turcesc Ne vom gasi intr-o zi episodul 3 online subtitrat.
Feride (Sinem Ünsal) și-a schimbat numele în Gizem după ce a fugit de cumnatul ei, Cemil (Ömer Genç), de teamă pentru viața ei. Tânăra care și-a construit o nouă viață are o căsnicie fericită.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romanaÎntr-o zi, uitându-se la televizor, Gizem află că întreaga ei familie a fost ucisă și că Cemil este încă după ea și pe sora ei mai mare Nesime (Șebnem Bozoklu), care a fugit împreună cu iubitul ei.
Drumurile lui Nesime și Feride se încrucișează din nou după mulți ani… În timp ce Gizem se luptă pentru ca adevăratele identități ale ei și ale surorii ei să nu fie dezvăluite, soțul ei Mehmet (Burak Yamantürk) are secrete din trecutul său pe care le ascunde de soția sa.
Elbet Bir Gun episodul 3 online subtitrat in romana Ne vom gasi intr-o zi ep 3 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*