Elisabeta: Drumul către tron Episodul 1 Online Subtitrat

Advertising2

Serialul „Elisabeta: Drumul către tron” ne duce în perioada tumultuoasă ce a urmat după moartea regelui Henric al VIII-lea. Regatul Angliei trece în mâinile tânărului său fiu, Edward (Oliver Zetterstrom), care trebuie să învețe rapid cum să conducă o țară. În acest timp, sora sa mai mare, Mary (Romola Garai), luptă pentru a-și păstra credința catolică, adâncind conflictele religioase din regat.

În mijlocul acestor lupte se află adolescenta Elizabeth (Alicia von Rittberg), sora vitregă a lui Edward și Mary și, după cum ne spune istoria, viitoarea regină a Angliei. Elizabeth este prinsă între ambițiile politice ale celor din jurul ei și dorința de a-și găsi propriul drum. Moartea lui Henric al VIII-lea îi oferă șansa de a se apropia de frații săi, care până acum au fost în dezacord cu ea.

Performanța Aliciei von Rittberg captează perfect esența unei tinere a cărei reputație o precede. Fiica „curvei” Anne Boleyn, Elizabeth încearcă să-și găsească locul în această lume nouă și periculoasă. Este atrasă în gospodăria ultimei soții a lui Henry, Catherine Parr (Jessica Raine), care, deși este cea mai apropiată figură maternă pe care Elizabeth a cunoscut-o, vede în tânăra prințesă o oportunitate de a-și avansa propriile ambiții.

Acest serial îmbină fidelitatea istorică cu dramatismul personal, oferind o poveste captivantă despre putere, trădare și ascensiunea unei regine legendare.

Nu ratați episodul 1 din „Elisabeta: Drumul către tron” online subtitrat! Descoperiți începuturile uneia

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*