Fata de la fereastra episodul 2 online gratis subtitrat in romana

Advertising

Vizionati serialul turcesc Fata de la fereastra episodul 2 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Rezumat episodul 2
Sedat și Nalan se logodesc în prealabil!
Bărbatul frumos și bogat al Turciei, Sedat Koroğlu, și vestea că urmează să se căsătorească cu Nalan, sunt titlurile și au un efect exploziv. Nalan și familia ei sunt invitați la ferma familiei Koroğlu pentru weekend. Întrucât acești doi vor petrece timp pentru prima dată cunoscându-se, vor munci foarte mult pentru a păstra secretele lor și în secret; Nalan se găsește brusc în mijlocul testului pregătit pentru ea de Rafet Koroğlu.
Fata de la fereastra episodul 2 online subtitrat
Nalan și Sedat împreună cu familia lor imediată au o mică sărbătoare și schimb de inele. Feride încă nu poate accepta deloc familia Koroğlu, iar stresul ei continuă să crească și mai mult pe drumul de întoarcere acasă. Feride este hotărâtă s-o țină pe Nalan cât mai departe posibil de Sedat până când se căsătoresc, când dintr-o dată sosește o invitată total neașteptată din trecutul ei … Secretul pe care Adil și Feride l-au ascuns în toți acești ani încep brusc să se umple peste ei un imens nor întunecat din nou.
Nalan trăiește un basm. Nalan este invitata în apartamentul privat al lui Sedat, despre care nimeni nu știe nimic. După ce va afla despre Sedat va putea să rămână cu el? Sau acest basm al dragostei se va opri înainte de a începe vreodată cu adevărat?
Camdaki Kiz episodul 2 online subtitrat in romana ep 2 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet tradus in Română


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*