Favorul episodul 27 (TV) online HD subtitrat in romana

Advertising2

Telenovela Favorul este o adaptare a serialului coreean „Show Window”: Casa reginei”, în stilul „Dragoste, logică și răzbunare”, care este, de asemenea, un remake al unui serial coreean.
Intriga telenovelei Favorul episodul 27 (TV) subtitrat în română online se învârte în jurul lui Neslihan, care este o femeie căsătorită și care duce o viață fericită alături de soțul ei și de cei doi copii. Viața ei pare să meargă ca pe roate, ca într-un film, sau cel puțin așa crede ea.
Într-o zi, Damla, prietena ei din copilărie pe care o iubește ca pe o soră, îi spune că trebuie să se mute, așa că Neslihan dă dovadă de bunătate și generozitate față de prietena ei și o ajută să se mute chiar lângă casa ei.
Dar, așa cum toate visele se năruie în cele din urmă, viața liniștită a lui Neslihan se prăbușește când află că Murat, soțul ei, o înșală cu nimeni alta decât Damla, falsa ei prietenă.
Astfel, Neslihan va trebui să își revină din șocul de a fi trădată de prietena și de soțul ei, în care avea încredere oarbă. Ea va trebui să aleagă să aibă grijă de ea și de copiii ei.
Spuneam că serialul Favorul episodul 27 (TV) online subtitrat a acumulat mai multe critici. Ei bine, asta pentru că remake-urile seriilor coreene devin foarte repetitive, iar serialul a fost acuzat că este o poveste clișeică despre căsătorie și infidelitate și a fost chiar comparat cu Forbidden Fruit.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*