Fiica Ambasadorului episodul 49 online subtitrat

Advertising2

Vizionati serialul turcesc Fiica Ambasadorului episodul 49 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Rezumat FiicaAmbasadorului episodul 49
📌Sancar este în culmea fericirii că va avea familia mai mare.Datorită eforturilor făcute de către Sancar pt Melek și Mavi, ușile conacul sunt deschide din nou.Dar Halise nu are de gând să își deschidă inima spre mai bine.
📌În timp cei doi Sedat și Güven pun presiune și mai mare pe Halise, Gulsyie este suspectă într-o suspiciune pe care o va face Halise.Pe altă parte Halise este între ciocan și nicovală de posibilitatea de a-și pierde copilul.
📌Elvan se luptă cu cerea ce a învățat și este obligată să ia o decizie care ii va schimba radical viața.Ceea ce a strâns în inima ei și mintea sa vor fi puse într-un colt cu mișcările făcute de Bora și Yahya.
📌Sancar in timp ce se luptă cu îndoielile din inima sa și își dorește cu orice preț să își protejeze familia,el va fi pus la un nou test de către decizia pe care o va lua Mavi.Această decizie nu ii va afecta doar pe ei, ci și pe cei din jurul lor pe care Sancar ii iubește!
Sefirin Kizi episodul 49 online subtitrat in romana ep 49 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus in Română


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*