Fratii mei episodul 37 subtitrat HD in romana

Advertising2

Un serial produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkan First şi scris de Gül Abus Semerci, episodul 37 online subtitrat este tradus in romana de echipa FilmeFast.

Episod Complet Tradus în RomânăCelil Nalcakan s-a născut în Sivas pe 10 iunie 1978, dintr-o mamă profesoară și un tată electrician. Are o soră. După ce a terminat liceul, a intrat la Departamentul de Inginerie Geologică de la Universitatea Cumhuriyet.
Cu toate acestea, după 7 ani, a renunțat și a intrat în Teatrul de Stat Sivas. Apoi a început să studieze managementul hotelurilor turistice la Universitatea Balikesir, dar a continuat să facă teatru acolo.
A câștigat examenul lui Türvak și s-a stabilit la Istanbul, unde a început să studieze actoria. Urmareste povestea din fratii mei ep 37 online subtitrat.
Akif Atakul are 42 de ani. Un om care crede că poate conduce lumea, îi lipsește sentimentele de conștiință și compasiune. Ceea ce nu poate face pentru propriul său interes, pentru propriile sale interese, nu există reguli pe care să nu le poată zdrobi.
Fratii mei ep 37 online subtitrat in romana si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*