Fratii mei – Totul pentru familia mea Episodul 103 online subtitrat

Advertising2

Un serial produs de Nazlı Heptürk, regizat de Serkan First şi scris de Gül Abus Semerci, Episodul 103 online subtitrat este tradus in romana de echipa FilmeFast.
Celil Nalcakan s-a născut în Sivas pe 10 iunie 1978, dintr-o mamă profesoară și un tată electrician. Are o soră. După ce a terminat liceul, a intrat la Departamentul de Inginerie Geologică de la Universitatea Cumhuriyet.
Cu toate acestea, după 7 ani, a renunțat și a intrat în Teatrul de Stat Sivas. Apoi a început să studieze managementul hotelurilor turistice la Universitatea Balikesir, dar a continuat să facă teatru acolo.
A câștigat examenul lui Türvak și s-a stabilit la Istanbul, unde a început să studieze actoria. Urmareste povestea din Fratii mei – Totul pentru familia mea ep 103 online subtitrat.
Akif Atakul are 57 de ani. Un om care crede că poate conduce lumea, îi lipsește sentimentele de conștiință și compasiune. Ceea ce nu poate face pentru propriul său interes, pentru propriile sale interese, nu există reguli pe care să nu le poată zdrobi.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*