Hercai – Inima schimbătoare episodul 51 online subtitrat gratis

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Hercai – Inima schimbătoare episodul 51 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Episodul 51:
Azize după ce a aflat ca Hazar este fiul ei încearcă să-l ajute în orice mod posibil … ea crede că aceasta este singura modalitate de a obține iertare de la el, dar Fusun stă în fața ei ca un obstacol periculos.
Reyyan, care este confuza despre Mahfuz, se teme să nu iși piardă bebelușul când a văzut un vis urât. Pe de altă parte, Miran, care în cele din urmă l-a acceptat pe Hazar ca tatăl său și entuziasmat de a fi tată, face totul pentru a scăpa de îndoielile și temerile sale. Hazar face un pas pentru a face viața mai ușoară fiului și fiicei sale. Această mișcare a lui Hazar îl va aduce mai aproape de Miran. Nasuh face, de asemenea, un pas pentru a acționa ca bunicul lui Miran …. pentru a se lega de el și a-l întâmpina, organizează o cină în cinstea aderării lui Miran la clanul Sadoglu..dar în aceasta se confruntă cu obiecția lui Cihan.
În imposibilitatea de a digera adevărul că Miran este un Sadoglu, Cihan crede că dreptul lui Azat îi va fi acordat lui Miran. De teamă să nu-și piardă puterea, i-a dat mâna lui Fusun pentru a opri acest lucru. Dar atitudinea sa l-a făcut pe Nasuh să fie mai supărat.
În timp ce toate acestea se întâmplă, Azize se grăbește să o ajute pe Reyyan să oprească planul lui Fusun … dar a întârziat.
Va reuși Fusun să facă rău lui Reyyan? Sau Azize va putea să o salveze și să câștige iertare pentru actele sale anterioare? Îi va spune Esma lui Firat adevărul tatălui său?
Hercai – Inima schimbătoare episodul 51 online subtitrat in romana ep 51 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat in limba romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*