Hercai – Inima schimbătoare episodul 52 gratis subtitrat in romana

Advertising

Vizionati serialul turcesc Hercai – Inima schimbătoare episodul 52 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Episodul 52:
Acum știu de ce nu ai renunțat la mine
Războiul dintre Azize și Füsun continuă cu viteză maximă. Azize,care o ținuse captivă pe Dilșah în toți acești ani, acum a pierdut-o când Füsun a răpit-o.
Azize caută acum modalitatea de a o putea readuce înapoi, în timp ce, Füsun continuă să provoace din ce în ce mai multe probleme pentru Azize.
Reyyan care a mâncat dulciurile pe care credea că ii le-a trimis tatăl său, s-a îmbolnăvit, iar Azize încearcă să facă tot ce poate pentru a se asigura că Reyyan nu va fi rănită, atunci cănd leșină în fața ei.
Azize acum se luptă singură în timp ce încearcă să o ajute pe Reyyan și pe copilul ei nenăscut. Reyyan a fost otrăvită de Fusun. Starea atât a ei cât și a copilului ei nenăscut sunt necunoscute în acest moment.
Între timp, Azize vrea să-i averizeze pe Sadoglu ca Fusun încearcă să o rănească pe Reyyan si, pentru a face acest lucru, se întâlnește în secret cu Nasuh pentru ai explica întreaga situație și de asemenea, cum a încercat să o ajute
Hercai – Inima schimbătoare episodul 52 online subtitrat in romana ep 52 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Episod complet tradus in romana


Advertising

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*