Hercai – Inima schimbătoare episodul 59 gratis subtitrat in romana

Turkish Series with English Subtitles


Vizionati serialul turcesc Hercai – Inima schimbătoare episodul 59 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Descriere Ep. 59
Hazar traieste cel mai mare soc din viata lui cand afla de la Fusun ca Azize este mama lui. Miran incearca sa-l sustina pe tatal sau, dar este total uimit de aceste evenimente. Totusi, pe de o parte, este suparat si are o atitudine de furie fata de Reyyan pentru ca isi da seama ca ea stia acest secret si nu i-a spus.
Reyyan incearca sa-i explice, dar Miran nu vrea sa auda.
Urmărește Hercai – Inima schimbătoare episodul 59 online subtitrat
In timp ce Azat si Gonul se cofrunta cu dificultati de a sta departe unul de celalalt, Cihan, la dorinta fiicei sale Yaren, decide ca a sosit momentul sa-si ea familia si sa paraseasca Mardinul.
Fusun face o miscare odata ce afla adevarul ingrozitor, totusi o asteapta o surpriza uriasa.
In timp ce Miran si Reyyan nu suporta sa stea despartiti, Nasuh este foarte suparat pe comportamentul lui Hazar cat si pe al lui Azize, asa ca vine cu o idee. Cu toate acestea, acest lucru va face ca lucrurile sa devina de neinteles.
Hercai – Inima schimbătoare episodul 59 online subtitrat in romana ep 59 seriale turcesti si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.com un site de filme si despre seriale.

Acest episod este difuzat cu traducere in limba romana


Advertising

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*